رویدادهای مهم در صنعت اسباب بازی

• مسابقات ملی طراحی وساخت اسباب بازی دانشگاه صنعتی شریف در سال های ۱۳۹۰، ۱۳۹۱، ۱۳۹۳:

دانشگاه صنعتی شریف به عنوان دانشگاه صنعتی پیشتاز، با هدف تشویق فعالان  حوزه های مختلف علم و فناوری ، به تولید اسباب بازی، به عنوان یک کالای فرهنگی، سه دوره جشنواره ملی بازی و اسباب بازی برای علاقه مندان سراسر کشور برگزار کرد.

• نمایشگاه اسباب بازی در آیینه رشد:  نمایشگاه بازی و اسباب بازی در آیینه رشد در محل مصلای جنوبی تهران همزمان با برگزاری بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب با  مشارکت شورای نظارت بر اسباب بازی برگزار شد.

• نشریه تخصصی هنر و طراحی صنعتی چهارباغ، در سال های  ۱۳۹۰، ۱۳۹۱، ۱۳۹۳:   فصلنامه هنر و طراحی صنعتی چهار باغ ، سه دوره سمینار تخصصی طراحی اسباب بازی و ابزارهای آموزشی را برگزار و محتوای کامل این سمینارها در فصلنامه شماره های (۷ و ۱۰ و ۱۴) منتشر کرد.

• جشنواره ملی اسباب بازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان  : جشنواره ملی اسباب‌بازی از سال ۱۳۹۴ فعالیت خود را به صورت جشنواره و نمایشگاه سالانه آغاز کرد است و تولیدکنندگان داخلی می‌توانند به عرضه‌ی محصولات خود به عموم مردم بپردازند. ضمن آنکه در آیین پایانی این رویداد از طرح‌ها و ایده‌های برتر تجلیل می‌شود. افزایش آگاهی شرکت کنندگان نسبت به تولید اسباب‌بازی در ایران و درک اهمیت و ضرورت طراحی تولید برای مخاطبان و بازار ایران تنها بخشی از هدف‌های این رویداد است. محل برگزاری این جشنواره، مرکز آفرینش‌های فرهنگی ‌هنری کانون واقع در خیابان حجاب تهران است.
مدیریت سایت
بدون دیدگاه