شرایط عضویت در انجمن

تمام اعضای انجمن (در حال بروزرسانی...)
انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان اسباب بازی ایران به عنوان تنها نهاد تخصصی و حرفه‌ای تولید اسباب بازی در کشور، حمایت از امور صنفی و تخصصی تولیدکنندگان اسباب بازی را سر لوحه وظایف خود قرار داده است. از این رو از تمامی تولیدکنندگان  دعوت می‌کند تا به این انجمن بپیوندند. بدیهی است که ملاک تولیدکننده بودن هر فردی حقیقی یا حقوقی فعالیت شغلی و حرفه‌ای او در راستای تولید اسباب بازی است.

ملاکهای انجمن برای عضوگیری:
 تولیدکنندگان  علاقه مند به عضویت در انجمن می توانند با ارائۀ همه یا یکی از موارد زیر برای عضویت اقدام کنند:
داشتن مجوز تولید اسباب بازی و سرگرمی از شواری نظارت بر اسباب بازی، منوط به اینکه محصول ثبت شده حداقل یک بار به تولید انبوه رسیده باشد. (این مساله با استعلام از شورا و بررسی دبیر و هیات مدیره انجمن قابل پیگیری و انجام می باشد).
داشتن گواهینامه ثبت طرح اسباب بازی و سرگرمی از شورای نظارت بر اسباب بازی منوط به اینکه محصول ثبت شده حداقل یک بار به تولید انبوه رسیده باشد. (این مساله با استعلام از شورا و بررسی دبیر و هیات مدیره انجمن قابل پیگیری و انجام می باشد).
داشتن هرگونه مجوز تاسیس کارخانه یا مجوز بهره برداری مربوط به تولید اسباب بازی و قطعات پلاستیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت در کل کشور
داشتن هرگونه مجوز تولید کارگاهی اسباب بازی، از اتاق اصناف ایران، اتحادیه های مختلف که در مقاطعی مجوزهای تولید اسباب بازی در کشور صادر نموده اند و هرگونه مدرکی دال بر تولید کننده بودن از هر سازمانی که دریافت شده مورد قبول می باشد.
داشتن مجوز تولید اسباب بازی و مجوز تولید کالاهای مربوط به حوزه آموزشی و سرگرمی کودکان از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز قابل قبول و تایید می باشد.
از طرف واحد عضوگیری انجمن، با تمامی دوستان و فعالین صنعت اسباب بازی جهت انجام و تکمیل مدارک و مراحل اداری پذیرش و عضو گیری همکاری لازم انجام خواهد شد. اعضاء پس از ثبت نام و واریز وجه ورودی و حق عضویت سالیانه هم می توانند جهت تکمیل مدارک خود اقدام نمایند.
طبق تصویب مجمع عمومی موسس انجمن در اسفند ماه سال ۱۳۹۶ با حداکثرآراء مبلغ ۲۰۰ هزار تومان به عنوان ورودی اعضاء و ثبت نام در انجمن تعیین شد، که این مبلغ فقط یکبار و در زمان ثبت نام اخذ می گردد و جهت عضویت سالیانه برای سال ۱۳۹۷ مبلغ ۱۵۰ هزار تومان برای هر یک از اعضاء در نظر گرفته شده است، اعضاء برای ثبت نام در انجمن برای سال ۱۳۹۷ مجموعا باید مبلغ ۳۵۰ هزار تومان به حسابی که در زیر معرفی شده است واریز نمایند.
طبق مصوبه هیات مدیره انجمن، قرار شد تا انتشار روزنامه رسمی انجمن، به منظور تسریع در کارها و فعالیت های انجمن، مخصوصا عضوگیری شماره حسابی از طرف خزانه دار و مسئول مالی انجمن به صورت موقت جهت واریز مبلغ ورودی و حق عضویت اعضاء معرفی شود، این شماره حساب و شماره کارت به شرح ذیل است:
شماره حساب:    ۷۰۰۸۲۵۵۳۶۲۸۰
شماره کارت: ۵۰۴۷۰۶۱۰۵۰۸۲۲۸۸۷
بانک شهر
به نام: محسن رجبی
لطفا پس از واریز وجه تصویر فیش مربوطه را به شماره    ۰۹۳۵۰۸۰۸۸۷۰(واتساپ و ایمیل:toyassociation97@ gmail.com)سرکار  سرکار خانم موسوی پناه (مدیر داخلی انجمن) ارسال بفرمایید. ظرف یک هفته شماره عضویت، گواهی عضویت و کارت عضویت در انجمن اسباب بازی ایران برای شما صادر و به صورت پستی ارسال خواهد شد.
سایر مدارک لازم برای عضویت در انجمن:
فرم تکمیل شده تقاضای عضویت
کپی مجوز تولید مربوطه
دو قطعه عکس پرسنلی (۴ * ۳)
کپی صفحه اول شناسنامه
کپی پشت و روی کارت ملی